Performance Suspension

Wilbers Sportbil

WILBERS som ”Suspension Manufaktur” erbjuder stötdämpare för exoter, sportbilar och veteraner. Kanske en fyrfaldig Coilover till en Hot Rod eller ett ordentligt fjädringssystem till en 60-tals Ferrari?

Om det nu gäller att förbättra körbeteendet eller ifall det inte finns någon lösning till det planerade användningsområdet – WILBERS kan erbjuda stötdämpare för nästan vilken användning som helst. Det kan handla om att tillverka en förbättrad replika av en bestående dämpare enligt kundens mönster, eller ifall en komplett ny fjädringslösning behövs utvecklas hos WILBERS i Tyskland. Hos ett kundmönster erhålls dess egenskaper på dämpartestbänken och dessa bildar grunden till nyproduktionen samt eventuella ändringar. Hos nyproduktionen kan dämpningen, egenskaper och längden varieras. Dessutom är det möjligt att möjliggöra en variabel retur- samt kompressionsdämpning. En standard fjäderspänning kan efter önskemål ersättas med en hydraulisk justeringsmöjlighet i form av ett litet handreglage. Prata med oss om ditt projekt, vi gör dig gärna en individuell offert.

Wilbers har redan data för många klassiska Ferrari och sportbilar som bl.a. Mercedes SLS Måsvinge, Dodge Viper, Lamborghini Gallardo tillgänglig.